Zaživela je nova spletna stran www.cng.si, ki je namenjena informiranju o stisnjenem zemeljskem plinu (CNG). Spletna stran je zasnovana na način, da na enem mestu zajema od osnovnih do zahtevnejših vsebin o stisnjenem zemeljskem plinu.
#
novica, 26. 11. 2020
Vseh 13 operaterjev distribucijskega sistema zemeljskega plina je že objavilo nova sistemska obratovalna navodila za distribucijske sisteme zemeljskega plina.
#
novica, 19. 11. 2020
Pula je bogatejša za 20 novih avtobusov na stisnjen zemeljski plin (CNG), ki so okolju prijazni in sodobno opremljeni. Zanje je začela obratovati tudi novo zgrajena CNG polnilnica.
#
novica, 28. 8. 2020
Pri znamki Škoda so predstavili alternativno ponudbo serijskih modelov za ekološko usmerjene kupce, ki jih modna hibridizacija in elektrifikacija avtomobilov ne zanimata.
#
novica, 19. 5. 2020
​Energija je redka in dragocena dobrina, ki jo v dobro planeta želimo v večji meri proizvajati iz obnovljivih virov kot je veter, sonce, voda in biomasa. Slovenija in evropske države nameravajo v naslednjih letih nadaljevati razvoj in bistveno poveča
#
novica, 6. 5. 2020
Z G-TEC različicami nove OCTAVIE in z modeloma SCALA in KAMIQ, bo ŠKODA v prihodnosti ponudila izbiro treh modelov, ki so zasnovani na pogonu z učinkovitim in okolju prijaznim stisnjenim zemeljskim plinom (CNG). Vozila na CNG ne proizvajajo skoraj no
#
novica, 29. 4. 2020
Gospodarsko interesno združenje za distribucijo zemeljskega plina (v nadaljevanju: GIZ DZP) je julija 2019 podpisalo licenčno pogodbo z nemškim združenjem DVGW.
#
novica, 6. 1. 2020

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.