Omejitev odgovornosti

Podatki na spletnih straneh so izključno informativne narave in nimajo nobenih pravnih posledic oziroma na njihovi podlagi ne morejo nastati nikakršne obveznosti ali pravice, niti jih ni mogoče uporabiti v postopku uveljavljanja ali dokazovanja morebitnih pravic ali zahtevkov. Združenje si prizadeva za točnost in ažurnost podatkov, objavljenih na njegovih spletnih straneh. Uporaba spletnih strani je na lastno odgovornost. Združenje ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz obstoja, dostopa, uporabe in/ali nezmožnosti uporabe spletnih strani in/ali informacij ali bi bila povezana z njimi, niti za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Podatki, uporabljeni za izračune so takšni, kot jih proizvajalci navajajo na svojih spletnih straneh, objavljenih ob posameznem izračunu. Izračuni in spletne strani ne predstavljajo svetovanja, temveč so zgolj informativne narave. Odgovornost za morebitne napake, opustitve in podobno je izrecno izključena.

Spletne strani lahko vsebujejo tudi povezave do drugih spletnih strani. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih strani združenja ali tretjih oseb, se mora uporabnik zavedati, da imajo te spletne strani lastne pogoje uporabe ter politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani mora uporabnik preveriti njihove pogoje in njihovo politiko varstva zasebnosti. Združenje ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

Združenje si pridržuje pravico, da vsebino spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in brez razloga oziroma brez navedbe razloga spremeni brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršnekoli posledice tovrstnih sprememb združenje ne prevzema nobene odgovornosti.

Vse avtorske pravice, blagovne znamke in imena so zaščitene. V primeru kakršnekoli dovoljene uporabe vsebin, ki jih objavlja združenje, se morajo ohraniti vse označbe avtorskih pravic in pravic industrijske lastnine ter druga obvestila in opozorila. Znamke, ki se pojavljajo na spletnih straneh, so registrirane znamke, katerih imetnik ali uporabnik licence je združenje ali tretja oseba. Kakršnakoli uporaba teh znamk je izrecno prepovedana brez ustreznega predhodnega pisnega soglasja imetnika pravic. Vsi znaki, vključno z znaki, ki niso registrirani kot znamke, so zaščiteni po pravilih avtorskega prava.

Dovoljeno je, da v primeru citiranja vsebin naredite povezavo na spletno mesto združenja. Povezav ni dovoljeno objavljati na straneh z nezakonito ali nemoralno vsebino. Na zahtevo združenja je lastnik in/ali upravljavec spletnega mesta, na katerih je objavljena povezava, to dolžan odstraniti.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.