GIZ DZP, g. i. z. je v sodelovanju z Nemškim združenjem za plin in vodo DVGW (Deutscher Verein des Gas- und Wasserfaches e. V.) in priznanimi slovenskimi strokovnjaki pripravilo slovenske izdaje tehničnih pravil DVGW.
#
novica, 11. 7. 2023
Načrt za prilagoditev plinovodnih omrežij (GTP) je večletni proces, ki se je začel marca 2022, cilj pa je prilagoditev distribucijskih omrežij za plin v smeri podnebne nevtralnosti.
#
novica, 8. 6. 2023
Bioplin in biometan se proizvajata iz različnih vrst organskih ostankov, pri čemer se odpadki spremenijo v dragocen vir. Vse večjo količino kompostirne bioplastike je mogoče zbrati in predelati brez ekološkega tveganja za proizvodnjo bioplina.
#
novica, 28. 2. 2023
Pred nekaj tedni je organ EBA (European Biogas Association) skupaj s 14 drugimi organizacijami pozval oblikovalce politik, naj zagotovijo ambiciozno in stroškovno učinkovito razogljičenje evropskega stavbnega fonda.
#
novica, 28. 2. 2023

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.