Izjava o zasebnosti

GIZ DZP se zavezuje, da bo varoval Vašo zasebnost in storil vse, kar je v njegovi moči, da zaščiti Vaše podatke. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim strankam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za obveščanje o aktualnih dogodkih. Obveščanje bo potekalo samo do Vašega preklica. GIZ DZP nima namena in ne bo pošiljalo sporočil in obvestil z neprimerno vsebino.

Naše spletne strani vsebujejo povezave na spletne strani drugih organizacij, podjetjih ali oseb. GIZ DZP ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani. Povezave so bile vzpostavljene v dobri veri pomagati uporabniku, ki ga zanima področje našega delovanja.

GIZ DZP si pridružuje pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremeni, prilagodi, doda ali odvzame dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Prosimo Vas, da zaradi morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Izjave o zasebnosti. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti bo pomenila, da se s spremembami strinjate.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.