V pripravi prevod tehničnega predpisa DVGW G 600 2018

GIZ DZP je podpisal licenčno pogodbo z nemškim združenjem DVGW, s katerim je pridobil pravico do prevoda in razmnoževanja slovenskega prevoda delovnega zvezka DVGW G 600: "Tehnični predpisi za plinske napeljave – DVGW-TRGI 2018" v Sloveniji.

Prevod bo predvidoma na voljo v drugi polovici leta 2023. Vse informacije v zvezi z naročilom bodo pravočasno na voljo.

Naročilo tehničnega predpisa DVGW G 600 (izdaja 2008)

Naročam slovenski prevod delovnega zvezka DVGW G 600 »Tehnični predpisi za plinske napeljave – DVGW_TRGI 2008«, izdaja 2008 po ceni 105,33 €/kos (9,5 % DDV vključen).

S podpisom te naročilnice združenju dovoljujemo obdelavo podatkov iz te naročilnice in njihovo uporabo za namene obveščanja o aktivnostih združenja, kot je obveščanje o dogodkih, pošiljanje časopisa združenja in obveščanje o drugih zadevah s področja dejavnosti združenja.

Na podlagi naročilnice vam bomo izdali predračun, ki vam ga bomo posredovali preko elektronske pošte.
Delovni zvezek G 600 (in račun) vam bomo posredovali po pošti po prejemu plačila z vaše strani. Ob delovnemu zvezku G 600 vam bomo posredovali še brezplačno priložnostno glasilo GIZ DZP. V primeru, da ga ne želite prejeti, nam prosim sporočite.

Naroči

Ob slovenskem prevodu delovnega zvezka DVGW G 600 „Tehnični predpisi za plinske napeljave – DVGW-TRGI 2008“, izdaja 2008

Tehnični predpisi DVGW so v Sloveniji znani že dalj časa. Pri notranjih plinskih napeljavah smo do zdaj v Sloveniji poznali DVGW – TRGI '86/96, katerega prevod je izdalo podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o.

Leta 2008 je izšel nov delovni zvezek G 600. Gospodarsko interesno združenje za distribucijo zemeljskega plina (v nadaljevanju: GIZ DZP) je marca 2010 podpisalo licenčno pogodbo z nemškim združenjem DVGW, ki daje GIZ DZP pravico do prevoda in razmnoževanja slovenskega prevoda delovnega zvezka DVGW G 600 „Tehnični predpisi za plinske napeljave – DVGW-TRGI 2008“ v Sloveniji. Ceno prevoda je določilo nemško združenje DVGW, GIZ DZP pa je dolžan plačevati licenčnino od vsakega prodanega delovnega zvezka.

Prevedena sta delovni zvezek G 600, izdaja 2008, in „Dopolnilo k tehničnim prepisom TRGI glede namestitve gospodinjskih plinskih štedilnikov“, ki je priloženo na koncu gradiva. V delovni zvezek so vključeni tudi vsi popravki, ki jih je nemško združenje DVGW izdalo do danes.

Prevod je zgolj informativen in je namenjen izključno informiranju strokovne javnosti.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.